Svojo tržno nišo smo poiskali v podpori srednje velikim orodjarnam, za katere izdelujemo okvirne orodne plošče. Razumemo svoje stranke in vemo, da od nas pričakujemo kvalitetno izdelavo in dostavo ob dogovorjenem roku. Kar se s strankami dogovorimo, to držimo in od tega ne odstopamo. Število svojih stalnih strank povečujemo vsako leto in naše stranke nas ne zapuščajo. Tako lahko uspešno rastemo.

Sodelujemo s partnerji iz večih panog

Sodelujemo s partnerji iz pretežno avtomobilske industrije, nekaj partnerjev pa izdeluje tudi orodja za belo tehniko. Občasno naše storitve poiščejo orodjarji, ki potrebujejo sestavne dele za strojegradnjo.

Naše storitve

Osnovna dejavnost, ki jo opravljamo so CNC obdelave po načrtih poslanih s strani naročnikov. Izdelujemo orodja za tlačni liv, orodja za brizganje termoplastov, preoblikovalna orodja, obsekovalna orodja in vpenjalne priprave. Nabor storitev, ki jih nudimo so šropanje, rezkanje, globoko vrtanje in 5-osne obdelave. Vse to vam nudimo na enem mestu brez nepotrebnega iskanja drugih dobaviteljev, vse samo za to, da vam skrajšamo rok dobave.

3 cnc storitev globokega vrtanja

CNC obdelave

CNC obdelave so naše najširše področje, saj imamo na razpolago največ strojnih kapacitet. Izdelamo plošče od dimenzij 300×300 mm do dimenzij 2000×1500 mm. Teža obdelovanca je omejena na 10 ton. Nudimo vam kompletne CNC obdelave, ter dodelave – popravila plošč zaradi konstrukcijskih sprememb.  Proizvodi so narejeni na končne mere in tolerance po zahtevah naročnikov, skladno s prejetimi načrti.

3 cnc cnc obdelava
3 cnc globoko vrtanje s svedrom

Globoko vrtanje

V našem naboru storitev je tudi globoko vrtanje. Globoko vrtanje postaja nepogrešljivo pri izdelavi orodnih plošč, saj so izdelki vse bolj tehnološko dovršeni. Plošče imajo vse več hladilnih kanalov, ki jih je pogosto potrebno zvrtati pod kotom. Nudimo globoko vrtanje od premera 4 mm do premera 22 in enostransko vrtano do globine 1000 mm.

Informativna ponudba

5D obdelave

Zahtevnejše obdelave in izvrtine, izpraznitve in žepe pod koti rezkamo na strojih za pet osne obdelave, saj lahko na takih strojih zahtevane ozke tolerance najlažje dosežemo. Velikostno lahko zagotovimo obdelave do dimenzije 1600×1600 mm in teže obdelovanca do 10 ton.

3 cnc -cnc obdelave